Alzira estudiarà instal.lar una marquesina a l’estació d’autobusos a proposta de Cs

0
344
La terminal d'autobusos este matí

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, manifestà en el plenari d’ahir que demanarà un informe als tècnics municipals sobre la possibilitat d’instal.lar un marquesina a l’estació d’aubotusos d’Alzira, atenent la petició realitzada pel grup municipal de Ciutadans, «per tal de poder atendre la seua petició en el futur».

La moció, que va comptar amb els vots favorables de Cs, PP i Vox va ser rebutjada davant el posicionament contrari de Compromís i el PSPV. Tot i això Pascual assegurà que estudiarà la proposta del partit taronja.

La regidora de Cs, Clara Aledón, justificà la petició davant «els corrents d’aire que patixen els usuaris de l’estació que es veuen obligats a refugiar-se en els portals del carrer Domingo de Guzmán».

La terminal, pressupostada en 654.000 euros, va ser construïda amb el Pla Confiança de la Generalitat i inaugurada el 3 de maig de 2011 quan presidia el consistori alzireny la popular Elena Bastidas. Els usuaris ja manifestaren en aquella ocasió a Riberaexpress la necessitat de comptar amb una marquesina «per no estar a la intempèrie quan ploga o bé faça vent o calor».

I és que la nova estació d’autobusos es sembla a un formatge gruyère plena de forats en el seu sostre i sense cap tancament en la zona que els usuaris esperen l’arribada dels autocars.