Algemesí suspén tots els actes culturals i reduix al 50% el mercat ambulant

0
380
Ajuntament d'Algemesí

L’Ajuntament d’Algemesí ha decidit, a partir de hui dijous, «ajornar, fins a nou avís, tots els actes culturals, a més de reduir al 50% el mercat ambulant a partir del pròxim dissabte.

Tampoc permet l’accés de públic en les competicions esportives locals ni les activitats de les associacions en espais municipals. A més ha suspés ha suspés la missa de campanya de Tots Sants al Cementeri. També tanca el Centre de Dia i el llar dels jubilats fins a nou avís.

Mesures que ha prés el govern local davant les dolentes dades per contagi de coronavirus; així Algemesí compta actualment en 81 casos actius durant els últims 14 dies amb un increment de 24 positius. Mentre la incidència acumulada per cada 100.000 habitants s’ha disparat fins arribar als 296,27 casos.