L’alcalde d’Alzira reclama al conseller un pont sobre el Xúquer i la connexió amb l’AP-7

0
459
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha exposat en la reunió telemàtica, celebrada hui, amb el conseller d’Obres Públiques Arcadi España; la necessitat de millorar l’evacuació de l’Hospital de La Ribera i el vial en el polígon de la carretera d’Albalat, mitjançant la connexió amb l’antiga AP-7; i la possibilitat d’un nou pont en el riu Xúquer.
A més també ha parlat de la via de La Barraca, on es proposa la incorporació d’una redona per a millorar l’accessibilitat a l’Hospital de La Barraca i al British School; un pas elevat a l’altura del pont de l’Estret i el carril bici des d’AMCOR fins al mateix pont; també la connexió del carril bici fins a Algemesí – Guadassuar.
Panells acústics en la CV-50
“Les millores de mobilitat i d’infraestructures són necessàries per a vertebrar la nostra comarca. I sobretot per fer d’Alzira el nucli central comunicatiu de la mateixa” ha manifestat l’alcalde, Diego Gómez.
Pel que fa a la mitigació dels impactes acústics es gestionarà pròximament la instal·lació dels panells acústics a l’altura del centre educatiu La Pau i els panells del centre educatiu de l’Alborxí i l’asil, tot en la CV-50.