L’Ajuntament d’Alzira s’unix al Col.legi d’Advocats per demanar el Jutjat del Penal

0
132
Advocats del col.legi d'Alzira protestant contra el trallat del Jutjat del Penal l'any 2016
Agustin Ferrer president del Col.legi d’Advocats d’Alzira

La corporació municipal d’Alzira ha votat a favor esta vesprada, per unanimitat, el manifest del Col.legi d’Advocats pel que reivindica la tornada del Jutjat del Penal a la capital de la comarca que va absorbir València, l’any 2016, davant una decisió del Consell General del Poder Judicial en la que no aportava cap argument.

El degà del Col.legi d’Advocats d’Alzira, Agustin Ferrer, ha defensat hui el manifest durant el plenari ordinari de caràcter telemàtic celebrat esta vesprada.

Seguretat, agilitat i proximitat

Ferrer ha argumentat que estos moments son «els idonis» per reclamar el Jutjat del Penal nº 15 de València per raons «de seguretat davant la pandèmia de la Covid 19″, així com » d’agilitat, proximitat i descentratlització». El degà dels advocats ha afegit, com argument reivindicatiu» el «col.lapse judicial molt important» que pateixen els jutjats valencians.

El manifest compta, a més, amb el suport de les 23 poblacions del partit judicial d’Alzira així com d’altres entitats i organismes.

Els lletrats alzirenys convocaren diverses accions de protesta, fa quatre anys, per evitar el trasllat del Jutjat del Penal a València.