Investiguen a 41 persones per robar 20 tones de garrofa a la Ribera Alta

0
233
Les garrofes investigades per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil investiga a 41 persones per la seua presumpta en els delictes de furt, apropiació indeguda i falsedat documental, després de suposadament sostraure, entre els mesos de setembre i octubre i a la comarca de la Ribera Alta, 20 tones de garrofa amb un valor econòmic en el mercat de 12.000 euros.

En el marc de l’operació “NACAS20”, realitzada per la Guàrdia Civil de l’Equip Roca de Sueca dins del Pla Nacional contra les sostraccions agrícoles i ramaderes amb la finalitat d’impedir o reduir l’activitat delictiva en aquests sectors, es van desenvolupar una sèrie d’investigacions per a donar resposta a l’activitat delictiva que es produeix en la temporada de recol·lecció de la garrofa.