Un total de 60 ingressats a l’Hospital d’Alzira amb 4 pacients de Covid-19 en la UCI

0
612

Les dades d’esta setmana comencen a ser prou preocupants a l’Hospital de la Ribera on este matí hi havien 60 malalts ingressats per coronavirus ocupant dos plantes, dels que 4 es troben en la Unitat de Cures Intensives (UCI). L’increment ha sigut espectacular durant el mes d’octubre en el que fa apenes 15 dies tans sols havien 11 hospitalitzats davant els 66 als que s’arribà ahir dilluns.

El massiu ingrés de pacients ha col.lapsat el servici d’Urgències fins el punt que alguns malalts han tingut que esperar en el corredor fins poder asirnlar-los l’habitació corresponent. Davant les crítiques dels sindicats la direcció de l’Hospital de la Ribera ha anunciat la instal.lació d’una carpa i fins i tot la immediat millora i ampliació de la zona d’Urgències.

A nivell de Comunitat Valenciana ja hem arribat al nivell e de l’estat d’alarma després que hem superat la barrera dels 15% del total davant la gran quantitat d’ingressos amb Covid en les UCI,s dels diferents hospitals.

Així la pressió hospitalària continuarà incrementant-se al ritme de contagis superiors al miler en la major part dels últims dies com el cas de hui (1066).

A nivell nacional la situació és encara pitjor en trobar-se a un nivell extrem en totes les autonomies llevat les de Canàries, les Illes i la Comunitat Valenciana.