Cs proposa una entitat de gestió dels polígons industrials d’Alzira

0
105
Empresa ubicada en el Parc Empresarial El Pla

  

Miguel Vidal: “La modernització de les àrees industrials suposaria un revulsiu per a atraure inversions i poder sol·licitar ajudes europees”  

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha proposat “la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) dels polígons d’Alzira”. “Es tracta de crear un òrgan de gestió col·lectiu que compte amb fons per a actualitzar i revitalitzar les àrees industrials”, ha explicat.

Per a Vidal, “ha de ser una prioritat explorar les vies amb l’associació d’empresaris per a implementar aquest instrument que faria millorar els nostres polígons”. “La modernització de les àrees industrials suposaria un revulsiu per a atraure inversions i poder sol·licitar ajudes europees”, ha defensat, al mateix temps que ha recordat que “centenars de famílies alzireñas depenen del bon funcionament de les zones industrials”.

Per això, ha destacat l’edil de Cs, “hem demanat en la mateixa moció que es faça una planificació industrial a mitjà i llarg termini”. “També que es millore la neteja i jardineria dels polígons, especialment del Pla i Tisneres”, ha concretat.