La Policia Local d’Alzira deté a dos persones per robar a l’interior de 10 cotxes

0
368

La Policia Local ha detingut esta matinada dos persones a Alzira per presumpte robatori amb força en l’Avinguda Pare Pompili. Els agents han acudit gràcies a la telefonada d’un veí.

 

Els fets han succeït cap a les 4.15 hores d’esta matinada en l’avinguda Pare Pompili, on un dels afectats ha vist com els detinguts trencaven el cotxe del seu pare i regiraven el que hi havia a l’interior. Acte seguit, ha cridat per telèfon a la Policia Local, que ha aconseguit detindre els dos presumptes autors després d’una persecució pels terrats veïns.

 

Els agents s’han traslladat a la zona on s’ha produït el succés i han trobat deu vehicles amb les finestres fracturades, la guantera oberta i els objectes escampats per dins i per fora dels cotxes.

 

“De nou cal agrair la col·laboració ciutadana, imprescindible per a poder portar a terme esta detenció. A més vull felicitar els agents municipals, per la seua ràpida intervenció” ha comentat la regidora de Seguretat, Sara Garés.