Alerta en Alzira davant els 220 casos per cada 100.0000 habitants

0
557
Centre de Salut II d'Alzira

S’han registrat 34 casos positius durant els últims 3 dies

En locals d’hostaleria i restauració les reunions no podran superar les 10 persones

Diego Gómez: «Demane a la ciutadania precaució i responsabiltiat

Durant els últims dies hem assistit a la proliferació de casos de COVID 19 en Alzira fins a augmentar en un 40%. Les dades aportades per Salut Pública indiquen que, a 21 d’octubre, tenim 220 casos per cada 100.000 habitants. Només en els últims tres dies hi ha 34 nous positius. Donada esta situació es recorda a la ciutadania que, per a combatre la transmissió del virus és OBLIGATORI

 

  • Fer ús de mascareta en qualsevol espai, a l’escola, al treball i a casa.
  • Mantindre la distància social d’1,5 m
  • Llavar-se les mans amb freqüència preferentment amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica.
  • Ventilar les estances i desinfectar les superfícies.
  • En cas que sigues contacte estret d’un positiu, (si heu estat més de 15 minuts a menys de dos metres i sense mascareta), fer aïllament preventiu.
  • Davant d’un cas sospitós de Covid-19 mantindre la calma i seguir les indicacions del teu Centre de Salut. Per a qualsevol dubte telefona al 900 300 555.
  • Amb la PCR pot donar-se un fals negatiu si es realitza massa prompte, per això, si estàs esperant que te la facen o encara no t’han donat el resultat, fer aïllament preventiu i seguir les indicacions del personal sanitari.

 

MESURES EXTRAORDINÀRIES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

  • No es pot fumar en la via pública o espais a l’aire lliure si no es pot respectar una distància mínima de 2m.
  • En locals d’hostaleria i restauració les reunions no podran superar les 10 persones, i s’ha de mantindre una distància de 1,5 metres entre taules o agrupacions de taules.

El consum en la barra ha de garantir la distancia d’1.5 m entre clients o grups de clients, fins a un màxim de 4 persones per grup. L’horari de tancament és a la 01:00, i no poden admetre’s més clients a partir de les 00:00 hores. Les discoteques, sales de ball, karaokes i bars de copes estan tancats.

  • És recomanable limitar les reunions socials a un màxim de 10 persones i evitar les que es produïsquen fora del grup de convivència estable.

 

Demane a la ciutadania que actue amb precaució i responsabilitat seguint les mesures indicades. No respectar estes mesures pot implicar sancions econòmiques. Seguix la informació dels canals oficials municipals.