Més de 1300 nous positius hui a la Comunitat però sense cap brot a la Ribera

0
330
Sanitaris en un carrer de l'Ènova

La Covid-19 s’ha disparat hui en la Comunitat Valenciana en augmentar notablement els casos de contagis des de l’última actualització i l’autonomia registra un total de 1.318 positius aquest dimarts, segons ha informat la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Ana Barceló.

D’altra banda, s’han registrat 5 defuncions per coronavirus més, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.731 persones: 253 a la província de Castelló, 601 en la d’Alacant i 877 en la de València.

«Necessitem que s’extremen les mesures de prevenció per a frenar l’augment de nous casos diaris i tallar així les cadenes de transmissió del virus», ha declarat la consellera de Sanitat, sobre l’augment en la incidència del coronavirus en la Comunitat, on la xifra total de positius s’eleva a 51.013 persones. Entre ells s’han comptabilitzat 31 nous brots de Covid-19 cap d’ells a la comarca.