Els treballadors de conservació de carreteres de la comarca es manifesten contra l’elevada sinistralitat

0
160
Treballadors del centre de conservació de carreteres de la comarca en Beneixida

CC.OO. davant l’alta accidentabilitat en els treballadors de conservació de carreteres, ha convocat concentracions a les portes de les bases de cadascún dels sectors de tot l’Estat Espanyol.

La imatge pertany al Sector V-3 que té la base a Beneixida i abarca les comarques de la Ribera i la Costera.

En este sector, en 1 any i mig han ocorregut 4 accidents: ú d’ells mortal, un altre amb 3 ferits, un amb 1 ferit lleu i un altre sense ferits, tots ells per alcanç a vehicles de conservació de carreteres. A les carreteres de tot l’Estat Espanyol han mort 24 treballadors durant els últims 2 anys.

S’exigeix més seguretat i més consciència del usuaris de la vía, fixant-se en les senyals que indiquen que hi ha una zona d’obres i que s’ha de reduir la velocitat perquè hi ha operaris a peu de carretera treballant.