Ave Maria de Carcaixent obté el Premi Excel.lència Educativa en dos categories

0
583

 

A la fi del primer trimestre del curs passat vam rebre un correu electrònic on se’ns comunicava que el Col·legi havia sigut preseleccionat per a participar en els Premis Excel·lència Educativa.

No coneixíem estos premis pel que ens vam posar a buscar informació sobre ells i trobem que els Premis Excel·lència Educativa és un projecte de caràcter internacional que posa en valor les virtuts de la formació i les bones pràctiques dels centres i entitats del sector educatiu

L’Organització dels Premis Excel·lència Educativa, promoguts per Ràdio Televisió Espanyola, la prestigiosa entitat sense ànim de lucre Fundació Gal·la, i l’Associació Espanyola d’Escoles de Negocis (AEEN), porten a terme una exhaustiva anàlisi de les pràctiques i funcionament de milers d’entitats relacionades amb la formació tant de gestió pública com privada de qualsevol índole i sector a nivell nacional i internacional.

D’aquesta anàlisi duta a terme per l’organització resulta una llista de guanyadors, considerats mereixedors dels Premis Excel·lència Educativa, no podent-se optar a ells a través de cap mena d’inscripció o sol·licitud prèvia.

Els Premis Excel·lència Educativa posiciona als guanyadors entre els més exclusius centres de formació a nivell internacional, ja que pretenen premiar les millors pràctiques en educació a nivell mundial, posicionant a l’entitat que els rep com a centre preocupat i ocupat d’aconseguir l’excel·lència en l’educació i les bones pràctiques educatives, oferint així una societat més formada, entrant a formar part de l’exclusiu rànquing dels millors centres educatius.

Des de l’organització de Premis Excel·lència Educativa el nostre centre va resultar premiat, pel comité de valoració de l’edició 2020 d’aquest prestigiós certamen educatiu, en les següents categories:

-Millor Pla de Formació per al Professorat

-Millor Programa Educatiu compromés amb la Responsabilitat Social Corporativa

La Fundació Gal·la atorga igualment a cada premiat una beca de formació amb especialitat al mig Ambient i Responsabilitat Social Corporativa.

Un reconeixement agraït a tota la comunitat educativa conformada per personal docent i no docent del col·legi, alumnes i alumnes i les famílies, sense les quals el nostre projecte educatiu no seria possible. Gràcies per fer-ho possible.

Moltes gràcies per haver confiat en nosaltres i ajudar-nos a aconseguir aquest gran reconeixement!

Continuarem treballant per a ser sempre mereixedors d’estos Premis.