El comité de l’Hospital rebutja l’agressió a una treballadora d’Urgències d’Alzira

0
325
Sanitaris protestant davant el servei d'Urgències de l'hospital

El comité d’empresa de l’Hospital de la Ribera ha mostrat, mitjançant un comunicat, el seu «més absolut rebuig» a la última agressió patida per una treballadora del servei d’Urgències d’este centre hospitalari.

En senyal de protesta un grup de sanitaris s’ha concentrat este matí a les portes d’Urgències. Els representants dels treballadors lamenten «l’increment en tot el departament de salut i fan una crida a la ciutadania per indicar que «els treballadors no som responsables de les limitacions que té el sistema, tant en mitjans com en recursos humans».

Acabel el comunicat assenyalant demanant «la col.laboració en lloc de la confrontació».