L’Alzira goleja en Vilamarxant (0-3) i ja és lider

0
117
Alegria desbordada en el vestidor blaugrana. Foto: Toni Correas

La UD Alzira encapçala la classificació, conjuntament amb el Silla, del grup Nord al golejar esta vesprada en Vilamarxant per 0 gols a 3 en un partit en el que els alumnes de Dani Ponz s’han molt superiors al seu rival. Al descans guanyaven els blaugranes per 0-1.

El primer gol de la temporada l’ha anotat el davanter procedent del Mestalla, Contell, en el minut 25. Al primer minut del segon temps feia el segon Pablo Jiménez, mentre Beli, que feia un minut havia saltat al terreny de joc, sentenciava el primer partit de la temporada en el minut 66.

La defensa i el guardameta Vicent Dolz no han tingut cap problema per mantindre la porteria a zero i la davantera alzirenya mostrava tot el seu pootencial a l’estadi Salvador Martí.