El Family Cash Alzira perd en els últims deu minuts un advantatge de dos gols en Barcelona (6-3)

0
268
Jaume Peiró disputant una pilota a un jugador del Barça B

El Family Cash Alzira ha perdut, esta vesprada, el primer encontre de la temporada 2020-21 davant el Barça B (6-3) en la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en deixar escapar un advantatge de dos gols a deu minuts del final de l’encontre.

El conjunt de Braulio Correal ha estat millor en la primera part després que Cristian en el minut 5 i Xusi en el 14 es despegaren en el marcador. Però un doble penal en l’últim segon abans del descans ha permés retallar les diferències al conjunt blaugrana.

En el primer minut del segon temps, Rafa Ara, pentinava una passe del guardameta adquirirnt, de nou, l’advantage de dos gols (1-3). Poco a poc el Barça es feia en el domini de l’encontre, mentre l’equip alzireny jugava cada volta més endarrerit i apenes aconseguir fer algun contracolp aïllat.

Els deu últims minuts resultaren fatídics per al Family que encaixà 5 gols perdent així una magnífica possibilitat de començar la lliga amb victòria.

L’encontre ha sigut transmés en directe esta vesprada per les càmeres del canal Barça TV.