El Club Halterofília Alzira es proclama campió d’Espanya per Federacions

0
498
La delegació del club alzireny amb els trofeus acosneguits en A Corunya

El Club Halterofília Alzira s’ha proclamat hui en A Corunya campió d’Espanya per Federacions.

En la participació dels halteres del Club Halterofília Alzira, van destacar Fco. José Maya Guerrero U17 que amb 95 kg d’arrancada i 122 kg en dos temps amb un total olímpic de 217 kg i uns punts sinclair de 280,15, va quedar seté en la categoria de -73 kg.

Mentre Nayden Tanev Yordanov, en la categoria de -89 kg, va quedar bronze amb els alçaments de 111 kg d’arrancada, 140 kg en dos temps i un total olímpic de 251 kg per a una puntuació sinclair de 290,15. La presidenta del Club Halterofília Alzira Mónica Carrió va ser l’entrenadora dels atletes locals que triomfaren en A Corunya.