Donen més de 300 quilos de fruita i verdura ecològica a l’Hospital d’Alzira

0
322

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació

 

  • Esta iniciativa s’emmarca en el projecte de la Conselleria d’Agricultura “Converteix-te en Superheroi amb els poders de les eco-fruites i verdures”

 

 

Alzira (16-10-20). Interpreta Natura en col·laboració amb Carrefour, a través de la seua filial Socomo, han donat més de 300 quilos de fruites i verdures ecològiques per als professionals i usuaris de l’Hospital Universitari de la Ribera amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació que se celebra hui, divendres 16 d’octubre.

 

Esta iniciativa s’emmarca en el projecte “Converteix-te en superheroi amb els poders d’eco-fruites i verdures”, impulsat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, mitjançant el qual subvenciona accions de dinamització i divulgació agroecològica i foment d’hàbits saludables en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

 

Interpreta Natura és una associació sense ànim de lucre, amb seu a Alzira, que té com a objecte la conservació i divulgació del patrimoni ambiental i cultural.

 

La totalitat dels 300 quilos de fruites i verdura entre els quals es troben pinyes, pomes, peres, plàtans, melons i tomaques entre altres, es destinarà als professionals sanitaris i usuaris de l’Hospital de la Ribera. D’esta manera, les entitats donants volen reconéixer també la labor dels sanitaris i donar un missatge d’ànim als pacients afectats per la pandèmia del COVID-19.

 

Per a donar visibilitat a esta iniciativa s’ha desenvolupat este matí una activitat teatralitzada en els exteriors de l’hospital mitjançant la qual els personatges “Super Agent Mandarina i el voraç Glorbarium, protagonistes de la campanya de Interpreta Natura, han regalat fruita i verdura ecològica a sanitaris i usuaris i han recomanat hàbits saludables mitjançant una alimentació “real i ecològica”.