El nou brot de 33 casos dispara en Guadassuar la incidència acumulada a 390,29

0
550
Els casos de coronavirus s’han disparat últimament a Guadassuar que acaba d’afegir a la seua problemàtica un nou brot de 33 positius de caràcter social. Així s’ha disparat la incidència acumulada per proves PCR durant 14 dies a 390,29 per cada 100.000 habitants, convertint-se en la major de la comarca, mentre els casos actius s’eleven a 56.
L’Ajuntament de Guadassuar, per tal d’evitar que el procés d’escalada continue, ha decidit prendre les següents mesures, igual que s’ha fet en altres poblacions. Per això, també sol·licita la col·laboració i comprensió del veïnat de Guadassuar davant d’esta situació de risc i es fa un crida a la serenitat i a la calma.
🔴 És imprescindible seguir les recomanacions i complir la normativa. En funció de l’evolució del procés es prendran o s’alçaran les mesures aprovades.