C,s d’Alzira lamenta que el govern local rebutge la figura de la infermera escolar

0
230
Clara Aledón

Clara Aledón: “Aquest servei és ara més necessari que mai per a protegir a l’alumnat i per a descarregar als mestres de funcions que no els corresponen”

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón ha lamentat que “el bipartit rebutge la figura de la infermera escolar”. “Preteníem instar a la Generalitat a implantar aquest servei en els centres escolars d’Alzira”, ha concretat.

Per a Aledón, “la infermera escolar és ara, en plena pandèmia per coronavirus, més necessària que mai”. “No sols es descarregaria als professors d’unes funcions que no els corresponen sinó que es milloraria la prevenció i l’atenció de l’alumnat”, ha defensat.

No obstant això, ha criticat, “PSPV i Compromís anteposen els seus colors polítics a l’interés general en oposar-se a aquesta iniciativa”. A més, ha declarat, “és sorprenent que Compromís defensara aquest servei quan estava en l’oposició i ara el rebutge”