Horari especial del cementeri d’Alzira a partir del 19 d’octubre

0
590

El cementeri d’Alzira estarà obert ininterrompudament de 9 a 19 hores del 19 d’octubre a l’1 de novembre

Alzira, 20 d’octubre de 2020.- Com cada any, en aplegar l’1 de novembre, festivitat de Tots Sants, la Regidoria de Serveis Urbans posa en marxa el servici extraordinari d’autobús urbà fins al cementeri municipal, amb la finalitat d’afavorir la mobilitat en uns dies de gran afluència de visites al cementeri.

A partir del dilluns 26 d’octubre i fins l’1 de novembre la línia 1 de l’autobús urbà realitzarà eixides des de la plaça del Regne a les 9, 10, 11 i 12 del migdia, i a les 16 i 17 hores de la vesprada. Pel que respecta als horaris de tornada des del cementeri seran a les 9.30, 10.30, 11.30, i 13 hores, mentre que per la vesprada hi haurà dos servicis a les 16.30 i a les 18 hores.

Estes són les parades des d’on es podrà fer ús de l’autobús urbà gratuït cap al cementeri:

-Pl. Regne, Pl. Major¸ Pérez Galdós, -Gandia-Dr. Fleming, Avg. Parc-Alquenència, Pere Esplugues-Mare de Déu del Lluch, Pere Esplugues-Favareta, Pere Esplugues-Jaume D’Olid, Pere Esplugues-Esperança, General Espartero i Avg. Mediterrània-Residència Solimar.

 

Pel que respecta a les parades de tornada l’autobús urbà es detindrà en:

 

-Avg. Pare Pompili-IES J. M. Parra, Avg. Pare Pompili-Hort de Gorreta, Jaume d’Olid, Camil Dolz-J. Pau, Hort dels frares-1er de Maig, Hort dels Frares-Centre de Salut II, Dr. Ferran-Benimuslem, Gran Via Comunitat-Valenciana-IES nº 4, Sants Patrons-Correus i Pl. Regne.

 

Els usuaris poden informar-se dels horaris a les marquesines de les parades, en la pàgina web, en el Facebook i en l’app “Alzibus”, en els autobusos urbans i en el web de l’Ajuntament www.alzira.es.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, aprofita per a demanar comprensió al veïnat davant la situació que estem travessant, pel que caldrà respectar les mesures sanitàries establertes per a les visites al cementeri.

El cementeri no tancarà al migdia entre el 19 d’octubre i fins l’1 de novembre, pel que estarà obert de 9 a 19 hores per a facilitar les visites escalonades. Per accedir al recinte caldrà fer-ho per la porta principal, mentre que l’eixida es farà per la porta davantera que recau a la zona d’aparcament del cementeri. També s’habilitarà una entrada i eixida per la porta de la part de darrere del recinte, així com places d’aparcament complementaries per a estos dies de major afluència. Com a altra mesura sanitària es realitzarà la desinfecció permanent dels banys.

«L’ús de d’hidrogel i de les mascaretes serà obligatori per a les visites al cementeri atenent les recomanacions del Ministeri de Sanitat per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19», segons ha manifestat el regidor.