L’halterofília d’Alzira aconseguix dos ors en l’autonòmic sub-17

0
215

El Pavelló d’Halterofília del Poliesportiu Municipal de Gandia, va acollir el passat diumenge el Campionat d’Halterofília sub-17 de la Comunitat Valenciana en el que els dos halteròfils d’Alzira aconseguiren dos ors.

Robert Strosnowki Rostoll, en la categoria de 61 kg masculina, feia una millor arrancada de 70 kg, un millor intent de dos temps de 75 kg per a un total olímpic de 145 kg que li van valdre ser campió de la seua categoria i la sisena millor marca de la competició. El segon participant alzireny Francisco José Maya Guerrero va quedar campió de la seua categoria de 81 kg amb uns millors alçaments de 95 kg d’arrancada i 120 kg en dos temps per a un T.O. de 215 kg que també li van valdre com a segona millor marca de la competició.

Van participar també com a entrenadors Jesús Ballesteros Olivares i Toni Gordó, com a jutge, Eduardo Bernia Albentosa, per part del Club Halterofília Alzira. Una organització perfecta per part de l’Atlètic Club Halterofília Gandia.

Dissabte que ve, 17 d’octubre el Club Halterofília Alzira, encapçalat per la seua presidenta i entrenadora Mónica Carrió Esteban i els halteròfils, Fco. José Maya Guerreo (cat. 73 kg) i Nayden Tanev Yordanov (89 kg), participaran en el Campionat d’Espanya d’Halterofília Júnior que es celebrarà a La Corunya.