Bones sensacions del Family Cash davant el Segorbe (3-0) a una setmana de l’inici de la lliga

0
269
La bona defensa local va mantindre la porteria a zero

Els de Braulio Correal tanquen la pretemporada amb ple de victòries després d’imposar-se al conjunt castellonenc en el IV Trofeu Juan Beteta

El Family Cash Alzira Futbol Sala va aconseguir fer-se amb la quarta edició del Trofeu dedicat al exàrbitre alzireny Juan Beteta després de quallar una gran trobada davant Segorbe, acabat d’ascendir a Segona B. Els de Braulio Correal, que tornaven a jugar al Palau d’Esports després de quasi huit mesos, van fer gaudir a una afició que va poblar la graderia respectant el protocol.

Després de la breu presentació de la plantilla i l’homenatge a Juan Beteta, va arrancar l’últim test de pretemporada per al quadre alzireny. Des de l’inici els dos equips van intentar amenaçar la porteria rival, però les ocasions no van ser especialment clares. Segorbe la va tindre quan corria el minut huit, però Nacho Serra va evitar el gol amb una aplaudida estirada.

Poc després, Rafa Ara ho intentava de primeres davant una eixida del porter contrari, però la pilota no va acabar la seua trajectòria. Gabri, en el 12, alçava el Palau amb un tret que es va estavellar en el travesser. En la recta final els atacs es van calmar, però el Family Cash va gaudir de dos ocasions des dels 10 metres per a marcar. En el segon 10m, Castejón va avançar a l’Alzira.

Després del descans, en el qual el club va aprofitar per a presentar la seua nova secció de Salut Mental, el Family Cash Alzira FS augment a dos el seu avantatge gràcies a la finalització de Nacho García en el segon pal. Superada la mitja hora, Castejón va tindre dues accions per a augmentar l’avantatge, però no va trobar porteria. El tercer va arribar a cinc minuts del final gràcies a una bona pressió de Cristian.

L’il·licità es va fer amb la pilota i va assistir a Pablo García perquè, de primeres, resolguera per baix, anotant així el seu primer tant amb la samarreta de l’equip alzireny. A pocs segons del final, Rafa Ara va intentar sorprendre a tots amb un intent acrobàtic de definició, però no va agafar porteria. El marcador de 3 a 0 ja no es va moure i el Family Cash Alzira FS es va emportar un històric IV Trofeu Juan Beteta.

La setmana vinent, l’equip de Braulio Correal viatjarà fins a Barcelona per a arrancar una il·lusionant temporada en Segona Divisió RFEF Futsal. El Family Cash s’estrenarà en la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el filial del conjunt blaugrana després d’haver aconseguit la victòria en els tres partits preparatoris disputats i deixar, a més, d’una sensació més que positiva. El 24 d’octubre tornarà la lliga al Palau amb la visita d’El Pozo Ciudad de Murcia.