Carlet posa fí a les mesures extraordinàries per la Covida-19

0
308
Mª Josep Ortega alcaldessa de Carlet

 

L’Ajuntament de Carlet posa fi a les mesures extraordinàries i al tancament de zones i espais urbans a partir d’este cap desetmana, davant la disminució de casos actius de COVID-19.

En el dia de hui, i amb les dades facilitades per Salut Pública, són 14 els casos actius a Carlet de coronavirus. És un dia per a felicitar els carletins i carletines, que han aconseguit baixar dels 133 casos als 14 actuals en un mes.

Ara bé, des de l’Ajuntament de Carlet es recorda que mentre hi haja casos positius no es pot abaixar la guàrdia, perquè el risc de contagi és molt elevat. A més de recordar les mesures higièniques, des de l’Ajuntament de Carlet es recomana reduir els contactes socials i no superar el nombre de 10 persones en les reunions familiars i d’àmbit social.

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha valorat positivament la xifra tot i entendre que «estos dies de mesures extraordinàries ens han donat una lliçó que no hem d’oblidar, cal anar en compte i prendre totes les mesures per a no contagiar». Ortega ha incidit en la necessitat de ser precabuts de cara a la campanya agrícola, de mantindre les mesures de seguretat i de l’obligació de l’ús de la mascareta per a treballar en el camp amb les tradicionals quadrilles de collidors, «no oblidem que tot i que estan al camp, la mascareta és obligatòria».