Els sopars del primer divendres provoca 13 nous positius a Guadassuar

0
902
Treballs de desinfecció en un carrer de Guadassuar

Guadassuar compta esta setmana amb un total de 25 casos actius, arran els 13 que s’afegiren el passat cap de setmana, segons sospita l’alcalde Voro Montañana, per la celebració del primer divendres de mes que aprofiten molts veïns per sopar en els diferents bars i restaurants del municipi.

Esta localitat de la Ribera que s’apropa als 6.000 habitants, compta ara amb un total de 78 casos de coronavirus des de que s’inicià la pandèmia a mitjans del passat mes de març.

Hui s’han detectat a la comarca quatre nous brots de la Covid-19; dos a Benifaió de 5 i 4 positius en proves PCR, un brot que afecta a 6 veïns a Rafelguaraf, i altre de 3 casos a Catadau, tots ells de caràcter social.