Compromís aposta per una mobilitat «sostenible» a la Ribera Alta

0
439
Representants de Compromís de distints municipis riberencs en la Creu Coberta d'Alzira

 

Ho ha fet a l’acte organitzat a la Creu Coberta d’Alzira amb motiu de la commemoració del 9 d’Octubre

 

La Ribera Alta, 8 d’octubre de 2020.- Compromís de la Ribera Alta aposta per uns pobles riberencs on es fomente l’accés al treball, equipaments i serveis bàsics necessaris a peu, en bici o en un transport públic net i accessible.

 

Així ho ha manifestat en l’acte que ha tingut lloc esta vesprada a la Creu Coberta d’Alzira amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, el Dia del País Valencià i, on han estat presents càrrecs institucionals i membres dels col·lectius d’Alberic, l’Alcúdia, Algemesí, Alzira, Carcaixent, Carlet Gavarda, Guadassuar i La Pobla Llarga.

 

Donada la interconnexió entre moltes de les nostres ciutats i pobles a l’hora dels desplaçaments de la seua població, i les vinculacions entre els polígons industrials, equipaments com hospitals, centres administratius, escoles, etc., fan que les accions que ideem per a moure’ns de millor forma també s’ha de pensar en un àmbit comarcal.

 

Per tant, cal fer més accions comarcals en matèria de mobilitat al nostre territori, com una aposta ferma per una mobilitat i un estil de vida més sostenible a La Ribera.

Compromís