Toni Cantó (C,s) presenta en Alzira un pla de protecció a l’Atenció Primària

0
377
Toni Cantó este matí davant el Centre de Salut d'Hort dels Frares
Miguel Vidal amb Toni Cantó

Els professionals de la sanitat del Centre de Salut II d’Alzira li han demanat al síndic de Ciutadans, Toni Cantó; «l’ampliació de de personal sanitari» així com la realització de les proves PCR «fora de la instal.lació sanitària«.

Cantó ha presentat, als mitjans de comunicació, a les portes del centre, un pla de protecció a l’Atenció Primària, una pla que passa perquè els metges no atenguen menys d’un temps de 10 minuts als pacients, front als 60 malalts que deuen atendre, actualment, durant una hora.

Treballar per les vesprades

El diptuat de C,s proposarà en el pla de protecció que presentarà davant a les Corts Valencianes, que els facultatius «poguen treballar voluntàriament per les vesprades amb una remuneració adient», a més que els doten del material de protecció corresponent.

A més pretén que la conselleria de Sanitat cree una direcció general dotada del pressupost necessari «per a protegir als professionals sanitaris i als pacients valencians».

El regidor taronja d’Alzira, Miguel Vidal, ha volgut resaltar «les polítiques constructives» que el seu partit està proposant per tal de millorar la qualitat de vida dels alzirenys i valencians.