Cremen 6 contenidors en dos carrers d’Alzira

0
336
Els tres contenidors de Reis Catòlics han quedat totalment calcinats
Els tres contenidors del carrer Bailén apenes han durat uns quans mesos

El vandalisme ha tornat esta matinada als carrers d’Alzira, concretament als de Reis Catòlics i Bailén on s’han calcinat un total de 6 contenidors, tres en cada vial i molt pròxims uns dels altres. Els del carrer Bailén apenes han gaudit d’un any de vida donat que els anteriors d’esta zona també patiren els efectes del foc.

Els incendis s’han produït entre les tres i les quatre de la matinada, segons un veí de la barriada.

Cal dir que els últims incendis de contenidors es produiren a primers de novembre de 2019, mentre l’any 2017 la Policia Nacional va detindre quatre joves després d’una setmana plagada d’incendis urbans que culminà en el de les piragües de l’antic hangar ubicat a la Ciutat Esportiva d’Alzira.