Vent de ponent fins dijous i recuperació progressiva de les temperatures

0
339
Esta imatge de primera hora del matí a Alzira anunciava vent de ponent a la comarca

El vent de ponent continuarà, demà diumenge,donant ratxes moderades semblants a les de hui sobretot per la província de València i Alacant (a Castelló es mostrarà més fluix). Això sí, pel matí tindrem més sol i, a partir del migdia ens entraran intervals de núvols mitjans i alts que podran deixar alguns ruixats per l’interior de Castelló. Res significatiu.

Les temperatures continuaran igual o pujaran un poquet més per la meitat sud de la nostra Comunitat.

Si mirem com es presentarà l’oratge de cara a la setmana pròxima, sembla que es manté la circulació de ponent entre dèbil i moderat almenys fins dijous dia 8, cosa que ens garanteix o allibera de problemes per pluges.

Això sí, a partir de dissabte 10 d’octubre podríem tindre canvis importants de cara a parlar de pluges, però encara és un poc prompte per a donar detalls o de si es confirmarà este canvi o no. Ara bé, estarem molt atents als models estos pròxims dies.

Inforatge