Simón: «Començarem en desembre i a mitjan de 2021 hi hauràn molts vacunats»

0
151
Jesús Calleja amb Fernando Simón. Tele 5

El director del CCAES, Fernando Simón, manifestà en el programa «Planeta Calleja» emés ahir per Tele 5 que «si els plans no canvien la idea és que al desembre comptem amb milions de dosis per a iniciar la vacunació contra el coronavirus en la població de risc que es considere més urgent. A partir d’aqueix moment s’aniran augmentant els grups i al gener podria ja donar-se una vacunació massiva i progressiva.

Vacunes per a tots

Simon afegia «tindrem vacunes per a tots. D’aquesta manera, a mitjan 2021 podríem aconseguir que un alt número de gent al país haja sigut vacunada pel que el risc de l’epidèmia serà molt baix. I A partir de desembre i gener tindrem una situació molt més normal que la que hem viscut ara. Aquests terminis crec que es poden donar, sincerament», ha exposat com a punt final del programa Fernando Simón.