Joan F. Herrero presenta a Almussafes la història del pilotari Lluís de la Vega

0
441
L'autor de la publicació Joan Francesc Herrero

Este divendres, 2 d’octubre, a les 20 hores es presentarà al Museu Casa Ayora d’Almussafes el llibre De la Vega, un pilotari, de Joan Francesc Herrero i Piqueres, que tracta de la trajectòria del jugador de pilota, Lluís de la Vega.

També s’inaugurarà una exposició amb fotografies, notícies, pintures i motius artístics relacionats amb este pilotari i amb esta modalitat esportiva. De la Vega va nàixer a Antella en 1998, té ara 22 anys, però viu a Almussafes des dels set anys. Començà a jugar a pilota de ben menut, induït per son pare, gran aficionat a este esport. És una de les figures actuals de la pilota valenciana, guanyador de les principals campionats d’este joc.

El llibre De la Vega, un pilotari ha sigut escrit per Joan Francesc Herrero i Piqueres, documentalista i autor de nombrosos llibres i publicacions de caràcter local (Antella) i comarcal, com ara llibrets de falles, d’Alzira, Carcaixent i Alberic. És autor de Torís, 20 anys de Democràcia i Alginet, 125 anys de la SAMA (Societat Artística Musical d’Alginet). El llibre està il·lustrat per la pintora Carmen Orellana, editat per Cilim, associació cultural d’Antella i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes.