Carlet invertix la corba en quedar sols 35 persones contagiades

0
381
Notable descens de la corba en els últims 15 dies

Carlet reduix de 131 a 35 els casos de coronavirus en 15 dies

 

Carlet invertix la corba de contagis, amb sols 35 persones contagiades de coronavirus a data d’ahir segons les dades de Salut Pública, després de 15 dies de mesures extraordinàries

 

Tot i això, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, es prorroguen les mesures extraordinàries fins al pròxim 8 d’octubre de manera preventiva. Se suspenen tots els actes públics i es mantindran tancats els parcs, espais públics i instal·lacions esportives i culturals municipals, exceptuant:

– el Cementeri, que s’obrirà amb limitació d’aforament a 10 persones.

– les instal·lacions esportives estaran tancades al públic, però es permet l’entrenament i les competicions a porta tancada i sense públic de les associacions esportives federades.

 

L’Ajuntament de Carlet va prendre mesures extraordinàries el passat 17 de setembre en detectar-se per part de les autoritats sanitàries un acumulació de 131 positius del 2 al 15 de setembre. Per tal de frenar el contagi, l’Ajuntament de manera coordinada amb la Conselleria de Sanitat adoptà estes mesures extraordinàries que ja la primera setmana significaren una reducció dels contagis i que finalment després de 15 dies han suposat la reducció a una quarta part dels contagis que hi havia a l’inici del mes de setembre.