Pedro Martinez entra en el Top 100 al guanyar de nou en Roland Garros

0
363
Paris (France), 27/09/2020.- Pedro Martinez of Spain in action against Aleksandar Vukic of Australia during their menís first round match during the French Open tennis tournament at Roland ?Garros in Paris, France, 28 September 2020. (Tenis, Abierto, Abierto, Francia, España) EFE/EPA/IAN LANGSDON

Brillant victòria del tennista d’Alzira, Pedro Martínez Portero, esta vesprada em el seu segon partit en el torneig de Roland Garros al derrotar al jugador de Kazakistan Mikhail Kukushkin, per 6-3, 6-1 i 6-0, en 1 hora i 39 minuts.

Martinez ha superat, amb contundència, un veterà rival, 88 del món, que va semblar  prèvia, que ha practicat un tenis molt sòlid, com en el primer partit, que també el va resoldre en tres sets, davant el tenista australià Aleksander Vukic.

El jugador alzireny està vivint, sens dubte, la seua millor temporada i això es deixa veure en el seu torneig favorit, en el qual ara es mesurarà davant la jove promesa nordamericana, Sebastian Korda, de 20 anys i actual 213 del món..

Esta segona victòria en Paris li suposa, entrar en el Top 100 de l’ATP, per primera vegada en la seua carrera tennística, tot un somni per al tennista alzireny.