«Excel.lent» acollida i comportament dels espectadors en Art al Carrer d’Alzira

0
247
Un dels espectacles del festival en la Plaça Major
Estrena absoluta de la companyia Alas Circo en la Plaça de la Generalitat

El 5é Festival Art al Carrer d’Alzira ha gaudit «d’una excel.lent acollida i comportament per part dels espectadors», segons el regidor de Cultura, Alfred Aranda, que a més ha comptat amb «l’agraïment» de les companyies per donar-los treball en uns moments tan delicats per al món de la cultura provocats per la pandèmia a nivell nacional i internacional.

Aranda feia una valoració «molt positiva» destacant que l’Ajuntament d’Alzira «ha fet arribar, de manera segura, gratuíta i de qualitat a tots els alzirenys i visitants d’altres poblacions».

En total s’han gestionat un total de 1.400 reserves als 17 espectacles que requerien sol·licitud de cadira mitjançant l’enviament de correu electrònic. L’organització assignava les cadires, segons l’ordre de reserva i el nombre d’assistents de cada grup.

Enguany la celebració requeria mesures excepcionals de seguretat, per això s’ha reduït el nombre d’actuacions respecte als anys anteriors i s’han descentralitzat les ubicacions amb la intenció d’evitar les aglomeracions. A més a més de l’ús obligatori de la mascareta, altres mesures han sigut l’accés de les reserves tenint en compte criteris de distanciament en grups de convivents, els controls de temperatura abans de cada espectacle tant per a treballadors com artistes o la desinfecció de totes les cadires.

Qualitat dels espectacles i agraïments

El responsable del departament de Cultura ha felicitat a les distintes companyies participants en el festival «per la qualitat dels espectacles», entres els que es trobaven un parell d’estrenes i a més ha «agraït» a tot l’equip de l’area de Cultura «el seu treball i implicació». També ha resaltat la Jornada d’Il.lustradors amb la recaptació de més de 400 euros per la venda de dibuixos que els artistes donen a l’associació La Nostra Veu.

Alfred Aranda confia en que la sisena edició «puga fer-se amb normalitat i sense el virus al carrer».