Vent, baixada tèrmica i risc extrem d’incendis durant les pròximes 48 hores

0
146

Demà divendres es reforçarà l’anticicló al nord de les Açores i com la borrasca del nord de França es despenjarà cap al golf de Gènova i afavorirà que el vent gire a mestral (més del nordoest) conduint una massa d’aire més freda que farà que les temperatures baixen de forma notable en tot el territori. L’ambient serà més desagradable i desapacible per esta combinació de baixada tèrmica i vent.

Al cel tindrem pas de núvols mitjans i alts que només estaran de pas, i les ratxes de mestral tocaran els 50-60 km/h al litoral, mentre que per l’interior es situaran al voltant dels 70-80 km/h i puntualment fins 90 (interior nord de Castelló). Les temperatures cauran entre 4º i 6ºC aproximadament deixant màximes que no superaran els 25º/27ºC al litoral.

Murta tancada per risc extrem
Previfoc per a demà. Nivell de risc d’incendis forestals Extrem a tota la Comunitat
El paratge Natural de la Murta estarà tancat i a la Casella, l’accés es restringirà des del Bar cap als Cèrvols i Pla de Barber i també des de la pista fins a la font del Garrofer. Dia molt complicat, cal extremar les precaucions.
Inforatge