Una jove d’Algemesí picada per un escorpí aparegut en una bossa de Xina comprada per Internet

0
1389
L’escorpí xinés que ha viatjat fins Algemesí en l’interior d’una bossa

Ha salvat la vida en no patir cap alèrgia segons els sanitaris de l’Hospital d’Alzira

La jove de 25 anys ha denunciat el fet davant la Comissaria de Policia

Els professionals d’Urgències de l’Hospital de la Ribera s’han trobat esta setmana amb l’insòlit cas d’una pacient a la qual li ha picat un escorpí amagat en una bossa procedent de Xina que havia comprat per Internet.

La pacient és Judith, una jove de 25 anys d’Algemesí, segons el diari Información, que va rebre la picadura en el dit polze de la mà esquerre al intentar llevar els plàstics que hi havien a l’interior de la bossa de tamany reduït. Tot seguit i davant la seua sorpresa va eixir un escorpí, i amb l’ajuda d’un familiar aconseguí guardar-lo dins d’un recipient.

Molta sort

En pocs minuts començà a unflar-se la mà, fet pel que acodia a l’Hospital d’Alzira on s’ha recuperat gràcies a que l’alacrà és el menys verinòs i el del menor tamany existent al pais asiàtic. «El metge m’ha dit que he tingut molta sort, perquè cas d’haver sigut alèrgica, ho hauria tingut temps ni tans sols d’arribar a l’hospital», segons explica la jove psicòloga de la Ribera.

Els sanitaris de l’Hospital han agraït, tant a l’Institut de Toxicologia com als professionals del Bioparc de València la seua col.laboració, en ajudar-los a identificar la classe d’escorpí a la que pertany el trobat, sorpresivament, en la bossa adquirida per la jove d’Algemesí que ha presentat la corresponent denuncia davant la Comissaria de la Policia Nacional d’Alzira.