Per a Ciutadans d’Alzira és una «frivolitat» la remodelació de la plaça del Regne

0
410
El govern local preten convertir els dos carrils de la Plaça del Regne en una zona ajardinada

 

Cs Alzira critica que l’equip de govern es preocupe per remodelar una plaça en aquests moments de crisis

• Vidal: “És una frivolitat i una burla que, mentre la ciutadania ho està passant malament, l’Ajuntament centre els seus esforços en assumptes que no són urgents”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha criticat que “l’equip de govern es preocupe per remodelar una plaça en aquests moments de crisis”. “Ara les prioritats són unes altres”, ha defensat.

Segons Vidal, “està molt bé millorar la ciutat; però en plena pandèmia, amb les ajudes irrisòries als autònoms, empreses tancant i molta gent sense poder arribar a fi de mes, s’esperen altres actuacions de l’Ajuntament”.

“Per exemple, continuem esperant les dependències de la Policia Local, el Palau de Justícia, la neteja dels barrancs i la restauració de la torre de Coloms, que està a punt de caure”, ha destacat, al mateix temps que ha concretat altres necessitats com “baixar els impostos, modernitzar dels polígons industrials i habilitar més espais esportius”.

Per tot això, el regidor de la formació taronja ha qualificat de “burla i frivolitat” la presentació del projecte de la plaça del Regne i ha demanat que “l’equip de govern es pose a treballar en el que realment importa en aquests moments”.