Baixen els ingressats per coronavirus a l’Hospital de la Ribera

0
355
Habitació amb malalts de Covid-19 a l'Hospital d'Alzira

L’Hospital d’Alzira ha registrat un descens de 8 ingressats per coronavirus al baixar de 34 a 26 durant la última setmana, encara que a la UCI hi han ara dos afectats davant l’únic ingressat fa set dies. Lamentablement el diumenge va faltar un dels contagiats en la residència de persones majors Carmen Picó, elevant a 39 el nombre de defuncions des de l’inici de la pandèmia al Departament de Salut de la Ribera.

La Comunitat Valenciana continua amb la incidència acumulada de coronavirus en els últims 7 dies més baixa d’Espanya. En concret, són 41,39 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants. En aquest sentit, la consellera, Ana Barceló, ha remarcat «l’important treball que s’està duent a terme des d’Atenció Primària i Salut Pública per a la detecció precoç del virus i el control en les cadenes de transmissió».

Els hospitals valencians tenen, actualment, 484 persones ingressades: 62 a la província de Castelló, amb 11 pacients en UCI; 174 a la província d’Alacant, 36 d’ells en l’UCI; i 248 a la província de València, 34 d’ells en UCI.