Sanitat treballa conjuntament amb Carlet per a frenar la corba epidemiològica

0
252

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa conjuntament amb l’Ajuntament de Carlet en l’adopció de mesures encaminades a frenar la corba epidemiològica de la localitat, on s’ha registrat un augment de casos de contagi de *coronavirus en els últims quinze dies.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, s’ha reunit hui amb l’alcaldessa de Carlet, María Josep Ortega, i la regidora de Sanitat, Lola Navarro, amb l’objectiu d’avaluar l’entrada en vigor de les mesures extraordinàries a Carlet, per a reduir l’increment de casos. Barceló li ha expressat el seu suport perquè “el nostre principal objectiu és lluitar junts per a evitar un major nombre de contagis i cuidar la salut de tota la població de Carlet”.

Les representants de totes dos institucions han compartit la necessitat d’aplicar restriccions que afecten el tancament d’espais d’instal·lacions municipals, amb la finalitat de reduir contagis donats per relacions socials. De moment, s’ha descartat endurir aquestes mesures. No obstant això, les dues administracions continuaran amb reunions periòdiques per a valorar l’evolució de les dades epidemiològiques.

Barceló ha posat l’accent a complir les mesures sanitàries obligatòries, com l’ús de màscara, manteniment de distància social i una reducció màxima possible de contactes socials i d’àmbit familiar més pròxim. “Sol·licitem la màxima col·laboració per a restablir l’equilibri en el nombre de casos diagnosticats”, ha destacat.