Pluja dèbil a la comarca i millora per al cap de setmana

0
358
Imatge de les muralles d'Alzira este matí

El cel està molt nuvolós en tota la comarca encara que les pluges caigudes fins les 9 del matí han sigut prou dèbils; el registre més alt ha tingut lloc a Sumacàrcer, amb 6 l/m2, li han seguit Alberic, Càrcer i Gavarda, amb 5,5 l/m2, mentre en la majoria d’estacions meteorològiques, apenes han superat 1 l/m2, cas del cucli urbà d’Alzira i de lestacions ubicades a la Murta i la Casella.

Millora l’oratge

Fins la matinada encara podrem tindre algunes pluges en forma de tronada localment forta pel litoral castellonenc. Això sí, a mesura que es retiren les restes d’esta línai frontal els clars guanyaran terreny i l’oratge presentarà una progressiva i ràpida millora. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució en les comarques més interiors i més clars tindrem pel litoral.

Les temperatures es recuperaran de manera moderada, especialment en les comarques centrals on el mercuri guanyarà entre 3º i 4ªC respecte a hui. El vent entrarà de ponent fluix pel matí i, de vesprada, donarà algunes ratxes moderades en el litoral entre ponent i migjorn (oest-sud).

Riberaexpress / Inforatge