Preocupació a Carlet pels 131 de casos actius de coronavirus

0
784

Salut Pública s’ha informat que del 2 al 15 de setembre les dades acumulades de casos actius per coronavirus a Carlet és d’un centenar de persones.

Davant este increment, Salut Pública ha determinat diverses mesures per prevenció a fi d’evitar l’expansió del virus a les persones més vulnerables, per això:

 

  • El Centre de Dia de Persones Majors estarà tancat durant 10 dies, passats els quals s’avaluarà la situació.
  • Les residències La Llum i la de Persones Majors han suspés les visites i eixides dels centres durant els pròxims 15 dies.

 

En este sentit, l’Ajuntament de Carlet, atenent les indicacions, REFORÇARÀ la desinfecció dels espais i instal·lacions públiques i instarà les forces de seguretat, Policia local i Guàrdia Civil, per tal que apliquen la normativa de manera exhaustiva.

En qualsevol cas, des de Salut Pública s’alerta que si el procés d’escalada de casos continua, s’hauran de prendre mesures més restrictives, igual que s’ha fet en altres poblacions.

Així l’alcaldessa, Mª Josep Ortega, ha anunciat hui que els govern local estudia el tancament de parcs infantils, espais públics i poliesportius i ha descartat, per ara, el confinament de la població «davant el perjudici econòmic que provocaria davant el pròxim inici de la campanya del caqui».

 

Per això, és IMPRESCINDIBLE seguir les recomanacions i complir la normativa.

 

Portar la mascareta de manera obligatòria

Respectar la distància de seguretat

Llavar-se les mans de manera freqüent

 

I molt important, tindre-les en compte en les reunions socials.

 

I, sobretot, si has estat requerit per les autoritats sanitàries per a fer-te una PCR, has d’acudir i respectar l’aïllament des de que et criden i fins que tingues el  resultat. Recorda que l’incompliment és un DELICTE CONTRA LA SALUT PÚBLICA i que estaràs afavorint la transmissió del virus.

 

Des de l’Ajuntament de #Carlet  es continua treballant. Frenar el contagi depén de totes i totes.  #AniràBéSiHoFemBé