Carlet suspén tots els actes públics, culturals, festius, esportius i d’oci fins l’1 d’octubre

0
636

A causa de l’increment exponencial i preocupant de casos positius per COVID-19 a la nostra població, Salut Pública ha determinat diverses mesures per prevenció a fi d’evitar l’expansió del virus a les persones més vulnerables

 

No obstant això, este equip de govern, a fi de vetlar per la seguretat i salut de la nostra ciutat i per evitar que el procés d’escalada de casos continue, ha decidit prendre mesures més restrictives igual que s’ha fet en altres poblacions.

 

La col·laboració i comprensió dels veïns i veïnes de Carlet davant d’esta situació de risc és imprescindible per a frenar l’augment de casos.

 

L’Ajuntament de Carlet mitjançant la Policia Local i Guardia Civil va a incrementar els treballs de vigilància en terrasses, parcs i espais públics i s’instarà les forces de seguretat per tal que apliquen la normativa de manera exhaustiva.

 

Així mateix, l’Ajuntament reforçarà la desinfecció dels espais i instal·lacions públiques.

 

A més a més, des de demà dia 18 de setembre fins a l’1 d’octubre que es torne a avaluar la situació, esta alcaldia, en ús de les atribucions que li atorga la normativa aplicable

 

RESOL:

 

PRIMER. El tancament de tots els parcs, jardins i zones de jocs infantils o esportives urbanes.

 

SEGON. Suspensió de tots els actes públics, culturals, festius, esportius o d’oci.

 

TERCER. Tancament dels espais culturals i esportius (Casa de la Cultura, Teatre Giner, Poliesportiu, pavelló cobert -llevat de competicions federades a porta tancada i sense públic).

 

QUART. Tancament del Cementeri municipal (excepte per a la realització de serveis funeraris –soterraments) amb aforament màxim de 10 persones.

 

CINQUÉ. Restricció de l’horari de la Biblioteca municipal (sols per a préstecs i devolucions de llibres) de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i els dimecres de 17:00 a 19:00 hores.

 

SISÉ. Restricció de les reunions d’associacions en les instal·lacions municipals.

 

SETÈ. Recomanar que les reunions professionals, socials o privades es celebren amb un aforament màxim de 10 persones.

 

Finalment es fa un crida a la serenitat i a la calma.

 

En funció de l’evolució del procés es prendran o s’alçaran les mesures aprovades.

 

És imprescindible seguir les recomanacions i complir la normativa. Recordem portar la mascareta de manera obligatòria, respectar la distància de seguretat i llavar-nos les mans de manera freqüent.

 

Si has estat requerit per les autoritats sanitàries per a fer-te un PCR, has d’acudir i respectar l’aïllament des del moment en què et criden i fins que tingues el resultat. Cal recordar a la població que l’incompliment és un delicte contra la salut pública i que estaràs afavorint la transmissió del virus.

 

Es recomana la limitació de les reunions socials tant en espais públics com privats.

 

Des de l’Ajuntament de Carlet es continua treballant. Frenar el contagi depén de totes i tots.