Dos alumnes del Tirant lo Blanc d’Alzira donen positiu i 40 faran la quarantena

0
206
Alumnes del Tirant lo Blanc en una imatge d'arxiu

Dos alumnes, un del grup de primer i altre del de 3 anys del Ceip Tirant lo Blanc d’Alzira han donat positiu en les proves PCR realitzades i el seus dos grups respectives amb untoal de 40 xiquets i xiquetes compliran, a partir de hui, una quarantena de 15 dies, segons fons del centre. El confinament, que s’allargarà fins l’1 d’octubre, afecta també a les dos tutores i a les dos mestres de suport que pertanyen als dos grups bambolla.

La direcció del col.legi ha comunicat esta vesprada a les famílies dels 200 alumnes del centre que «estem extremant les mesures de protecció» i «vos instem a que també sigau molt estrictes en quant al distanciament físic a l’hora d’entrar i eixir de l’escola i en qualsevol tipus d’interacció que pugau tindre».