Alzira atorga més de 100.000€ als clubs locals i anul.la la Gala de l’Esport

0
269
Reunió del Consell Assessor d'Esports

 

El  Trinquet d’Alzira ha albergat la reunió extraordinària del Consell Assessor d’Esports a la qual ha assistit, Fernando Pascual, com a regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira. D’entre les conclusions de la reunió cal destacar la decisió dels membres del Consell d’anul·lar la Gala de l’Esport 2020 davant la situació que estem travessant provocada per la pandèmia de la Covid-19.

 

S’ha informat els representants dels clubs esportius de les subvencions que atorga anualment l’Ajuntament a les entitats esportives constituïdes legalment i que centren les seues activitats en la nostra ciutat. Un total de 95.000 euros repartits entre vint-i-nou entitats esportives: Club d’Escacs Alzira; Club d’Atletisme la Rabosa; Handbol Ribera Alta; Club Nou Bàsquet; Natació Trencaones; Rugbi Club Alzira; Club Tir Olímpic; Alzira Futbol Sala; Club Nou Volei Alzira; Club Atletisme Alzira; Club Halterofília; Associació Futbol Base UD Alzira; Ciutat d’Alzira; Club Petanca Alzira; Club Deportivo Leo; Club Alzira Tennis Taula; Club Karate Alzira; Judo Club Alzira; Club Billar Alzira; Club de Pilota Alzira; Club Frontennis Alzira; Patinatge Wheeling; Club Triatló Alzira; Club Taekwondo Ximjo; Club Ciclista Tulell; Unió Esportiva Alzira; Atletisme Crespo Runners; Club Tennis Alzira; i Societat Esportiva l’Ham.

 

Hi ha diversos criteris de valoració a l’hora de concedir les subvencions que es repartixen de manera proporcional al nombre de punts obtinguts per cada club.

 

A banda de les subvencions anteriorment citades també, en el Consell Assessor d’Esports, s’han tractat les subvencions extraordinàries a entitats esportives locals, amb un import que ascendix a 6.744 euros i que es repartixen entre tres entitats: Atletisme la Rabosa, pel VI Cross Ciutat d’Alzira celebrat el 2 de febrer de 2020 i per l’Escola d’Atletisme d’alumnes amb discapacitat; Club Triatló, pel VI Duatló de la Dona i Duatló d’Alzira celebrat el passat 26 de gener; l’altra subvenció extraordinària ha sigut per al Club d’Escacs Alzira, pel XXV Obert Internacional d’Escacs Alzira que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre d’enguany.

 

“L’Ajuntament d’Alzira des de la Regidoria d’Esports dona suport en tot moment a totes les activitats desenvolupades pels clubs esportius de la nostra ciutat amb una activitat intensa i que ens enorgullix immensament. Som una ciutat en què l’activitat física i la pràctica de l’esport són part imprescindible del dia a dia i, per això hem d’estar en tot moment al costat dels clubs, que són els encarregats de gestionar tota eixa càrrega d’activitat incessant que fan d’Alzira una ciutat capdavantera quan parlem de temes esportius”, ha manifestat Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea d’Esports.