Els positius de la residència Carmen Picó d’Alzira sumen ja 28

0
391

La residència de persones amb diversitat funcional Carmen Picó d’Alzira ha registrat dos nous casos de coronavirus, tots dos d’usuaris del centre, la qual cosa eleva a 28 el total positius (20 de persones residents i 8 de treballadors).

Així ho han confirmat a EFE fonts de la Conselleria d’Igualtat i Política Inclusives, que té activats els protocols d’aïllament i seguretat en aquest centre, dependent de l’Institut Valencià d’Acció Social (IVASS).

Ja s’han realitzat les proves PCR tant a les persones residents com als treballadors que tenen contacte directe amb elles.

Així mateix, s’ha procedit a la substitució dels treballadors afectats, i s’ha reforçat el servei mèdic i d’infermeria d’aquesta residència, la capacitat de la qual és de 75 places, de les quals cinc es troben actualment vacants.

L’Ajuntament ha confirmat que dels contagiats, hi ha 6 hospitalitzats, encara que cap d’ells està greu.

EFE