Bones sensacions de l’Alzira de Dani Ponz davant el seu públic

0
202
Una de les ocasions de l'Alzira per aconseguir l'empat
Conjunt inicial de la UD Alzira
Els espectadors han respectat la distància de seguretat en la tribuna de l’estadi

La mínima derrota davant un 2ª B com el Yeclano ha servit perquè el nou Alzira de Dani Ponz deixara un bon sabor de boca davant els prop de 200 espectadors que, guardant totes les mesures de seguretat, ha assistit hui al Suñer Picó en el primer partit de la pretemporada.

L’únic gol de l’encontre l’anotava Fenoll en el minut 14 culminant una magnífica jugada del conjunt murcià que té com a director esportiu a l’alzireny i exjugador blaugrana José Alemany.

Ponz ha ficat sobre la ben cuidada gespa del Suñer Picó a tota la seua plantilla que ha plantat cara en tot moment a l’equip de Yecla creant varies ocasions per aconseguit la igualada.

Alineacions.-

Yeclano; Gianni, Navarro, Marcos, Fenoll, Oca, Torres, Fran Martínez, Selfa, Castillo, Saura y Mora. Jugaren també: David, Manu, Chino, Alex Vaquero, Tonete, Nevez, Bañón i Luispa.
UD Alzira: Torrado, Escobar, Abel, Kaiser, Chato, Santi, Germán, Quintana, Lucho, Marcos y Adri Domínguez. En la segona part jugaren també: Dolz, Mauro, Boix, Guzmán, Sergi, Belizón, Iker, Edu, Yuya, Gomis i Savall.