L’AVL inaugura l’exposició dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas

0
370
L'AVL inaugura hui a València l'exposició dedicada a l'escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas
L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha presentat este matí als mitjans de comunicació l’exposició dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, que esta vesprada s’inaugura oficialment en el Centre del Carme, a València.
L’exposició, amb el títol ‘Des de les fronteres del silenci’, presenta els aspectes més personals i íntims de l’autora de ‘Matèria de Bretanya’, l’obra més coneguda, també la seua poesia, fins i tot la inèdita, com ara els poemaris Joiosa guarda i De la cendra i la flama, apareguts en els arxius personals de l’escriptora, i els estudis de caràcter històric, com, per exemple, l’assaig Violant d’Hongria.
La mostra, que s’inaugura a les 19 hores, en la Sala Zero del Museu del Carme, està distribuïda en quatre blocs ben definits, que permetrà al visitant enquadrar millor la vida i l’obra d’esta dona que, si bé va nàixer a Madrid, va trobar en terres valencianes la seua verdadera identitat personal, professional i literària.