Alzira promociona de nou la seua Targeta

0
180

Els comerços o serveis de la nostra ciutat, poden, ara, adherir-se a la targeta Alzira.

L’objectiu marcat des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus és la realització d’actuacions, que de manera directa o indirecta, puguen incidir en el desenvolupament de l’activitat econòmica i comercial d’Alzira.

Cada any, l’Ajuntament d’Alzira destina part del seu pressupost al foment de l’ocupació i desenvolupament local, a través de la concessió d’ajudes i subvencions que s’entreguen a emprenedors i empresaris que s’estableixen a Alzira.

A través d’aquesta mesura es pretenen conjugar totes les accions de promoció econòmica, i això amb la finalitat principal que els recursos municipals revertisquen a Alzira en forma d’activitat econòmica.

Des de 2012 la forma de pagament de les ajudes municipals, així com dels premis de les campanyes de foment del comerç local és la Targeta d’Alzira. Es tracta d’una targeta VISA d’ús exclusiu en els comerços i serveis d’Alzira adherits a aquest sistema de pagament.