La pluja ha descarregat 38 l/m2 a la costa i fins a 19 l/m2 a l’interior (Murta)

0
129
A l'estació del parc de l'Alquenència han caigut 8 l/m2 durant la pasada matinada
A la Murta és on més ha plogut en la Ribera Alta

Fins a les 7 d’este matí les precipitacions han sigut significatives en diversos punts de la Ribera Baixa, especialment al litoral com El Perelló (38 l/m2) i Les Palmeres (35 l/m2).

La DANA ha deixat a més 21,5 l/m2 a Albalat de la Ribera, 18 a Riola i 12,6 a Sueca.

Pel que fa a la Ribera Alta, la pluja més intensa s’ha registrat a la Murta amb 19 l/m2, seguit de Benifiaó amb 18 l/m2, la Casella amb 11, Alzira; 8 l/m2 a l’estació de l’Alquenència i 6 a la de l’Ajuntament, pels que fa a La Barraca d’Aigües Vives el registre s’ha quedat, de moment, en 6,2, mentre a Carlet han caigut 7 l/m2 i a Algemesí 4,2 l/m2.

Previsió per a hui

La DANA ja estarà perfectament formada per la zona de les illes Balears i Golf de València, un lloc que no és perillós per a nosaltres ja que la nostra Comunitat queda darrere d’este embossament d’aire fred en altura. Això sí, com la inestabilitat marítima serà altíssima creixeran potents nuvolades i tronades dins de la mar que afectaran especialment a les Balears i Catalunya, si bé la resta de condicions no ajuda a precipitacions importants per a les nostres comarques. En tot cas, a partir del migdia no descartem que en algunes zones o punts de costa de Castelló i València poguera botar algun ruixat o tronada molt puntual.

Les temperatures pujaran un poc per Castelló i València (entre 2º i 3ºC), mentre que seguiran igual a les comarques alacantines. Respecte al vent, es mostrarà més fluix que ahir i només tindrem ratxes moderades de gregal (nord-est) al litoral alacantí.

Riberaexpress / Inforatge