La patrona d’Alzira baixarà a la ciutat en vehicle al descobert pel Covid-19

0
295
La Mare de Déu del Lluch baixarà enguany a Alzira en un vehicle

La Mare de Dèu del Lluch baixarà el divendres dia 18 del seu santuari a Alzira, de forma extraordinària, en un vehicle al descobert i acompanyada per una reduïda caravana automobilística. Aixó sí respectant el tradicional itinerari pels carrers Independència, Avinguda Pare Pompili, Esperança, Camilo Dolz, Josep Pau, Pintor Andreu, Doctor Llansol i Pere Esplugues fins l’arribada a la parròquia de la Verge del Lluch.

La pandèmia ha evitat que la moreneta fera la seua tradicional baixada pel calvari als muscles dels porteadors.

El coronavirus ha aconsellat també l’eliminació de la troballa així com la processoneta del Matí i la processó de tornada a l’ermita. Això sí la patrona d’Alzira estaràn en la ciutat durant huit dies i regresarà al santuari el diumenge dia 27, també en caravana automobilística.