Alzira torna al cole amb «responsabilitat»

0
192
Les portes del col.legi Sants Patrons d'Alzira a les 8:45 hores d'este matí

Els alumnes del col.legi concertat Sants Patrons d’Alzira han sigut este matí dels primers en tornar a les aules des que el 13 de març passat tingueren que abandonar-les, precipitadament, davant l’estat d’alarma decretat pel Govern central. La pluja també s’ha sumat a la festa del regrés al cole.

Abans de les 9 del matí carregats amb les tradicionals motxilles però també amb les innovadores mascaretes entraven al cole eufòrics pel retrobament als els seus companys sis mesos després i enmig de l’expectació dels pares i mares.

La comunitat educativa d’este centre diu en el seu facebook que «iniciem el nou curs davall el lema de la responsabilitat», un lema que, es pot fer extensiu a la resta d’escoletes, col.legis i instituts de la ciutat i de la comarca.

Cal resaltar l’esforç que ha fet estos dies el professorat i les direccions del centres en «adaptar aules, espais comuns i patis» penmsant en la «seguretat» de tots els estudiants.